Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

lauantai 6. heinäkuuta 2013

Ruisrääkki

Kuten sitä yksi pummaaja Turkusen keskustassa kutsui. Muuten ihan jees hommat mutta poistuminen tapahtui jalkaisin oppaamme matkatessa vesien halki.

Lyhyesti Håkanin setistä, biisit olivat jossain järjestyksessä: Det Kommer Aldrig Va Över För Mig, Du Kan Gå Din Egen Väg, När Lyktorna Tändes, Valborg, River En Vacker Dröm, Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva, Du Är Snart Där (vikana), Kom Igen Lena, Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg, En Midsommarnattsdröm, Klubbland.

Veto oli energinen ja kenties kuvaavin sana olisi iloinen. Itse hymyilin typeränä melkein koko ajan. 39? Ei tosiaan tunnu eikä näy. Hyvä bändi vaikka kaipaankin Hurricanea (Räisäsen Timoa ei kai saa enää kaivata kun hänen lähdöstään on kymmenisen vuotta) taistelutoveriksi.


Ihan näin hyvin emme laulaneet tällä kertaa, mutta yritystä oli kuitenkin. Varsinkin Kom Igen ja Göteborg saivat nuoren suomenruotsalaisyleisön (oma tulkinta) hyvin messiin. Ilmeisesti Håkan orkestereineen matkasi toiselle festarille illaksi ja aloitusaika siksi Ruississa 18.15. Ei se mitään, nähtiinpä taustalla parit laivat, osuivat kyllä hyvin kohdalleen tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti