Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Let me be your faith

Posti toi Giant Stepsin ja Wake Up Boo!n 3cd:n versiot. En ole kerennyt perehtymään tarkalleen kuinka monta kappaletta tässä on minulle uutta materiaalia, mutta aika älytön määrä hyvää kamaa vuosilta 92-95 yhdeltä jäbältä. Oon vissiin ennenkin hehkuttanut tätä jotakuinkin niin että Carr on yhtä kova kuin Lennon. No niin on.

 

No tää alempi Whiplashed ainakin kuulosti tuoreelta. Oon ehkä helppo mutta tuo lopun koukku teki tästä jos ei vuoden niin ainakin viikon biisin. Tää on tätä alkuaikojen Boota, vokaaleista ei kuule mitään mutta saundit on jänniä ja miksaus rajua - mahtavaa! Yllä vielä Sice viljelee jotain pääleallaan, oi niitä aikoja.

3 kommenttia:

  1. Täältä taas vahvat komppaukset, olet jälleen kerran asioiden ytimessä! Boo-poppoon b-puoletkin ovat (melkein) pelkkää juhlaa, käsittämätön määrä piilohittejä. En omista noista triplalevyjä, mutta suurin osa niiden sisältämistä biiseistä tuli vuosien saatossa keräiltyä. Boo Radleys on levyhyllyni ylivoimainen hallitsija: kun kaikki albumit ja sinkut, cd:t ja vinyylit lasketaan, loppusummaksi tulee 49. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika kasa! Tiedätkö muuten miksi Burt Bacharach ja Hal David on merkitty Find the Answer Withiniin tekijöiksi Carrin ohella? Tämmönen lisäys oli tullut krediitteihin eikä tohtori google osannut minuuteissa auttaa. Ei kyllä tullut mieleen mistä biisistä ois varastettu, oisko siellä jotain samplea seassa tms.

      Poista