Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Bengans & Record Store Day

Vihaan kirjoitusmuotoa "tuli tehtyä" => tuli harjattua hampaat, tuli käveltyä Siwaan, tuli kiivettyä Mount Everestille jne.

Tämä tapa ilmaista tekemisiään vähätellen ja kehuen yhtäaikaisesti käväisi vaan mielessä. Asiani oli Bengans levyliike ja sieltä haetut levyt: Isolation Years - Inland Traveller (puolikuunneltuna bändin toiseksi paras), Future Islands - Singels (lehtihehkutusta, vaikutti ihan paskalta, kuunneltava silti uudestaan) ja Temples - Sun Structures.

Viimeisintä suositteli keltaisella lapulla Johan ja hyvää suositteli. Kappalemateriaalin vahvuudesta en ole vielä varma, mutta saundit on niin rouheat että tulee heheh kuunneltua useasti. Rummut voi edelleen äänittää näin, kiva! Tämmöstä garage-psykedeliaa, Monkees/13th Floor Elevators. Ekoissa biiseissä oli jotain okkultisti-joikua mukana mistä pidin erityisesti. Todelliset genreniilot tietävät onko kyse ihan perusmausteesta mutta mulle harvinaisempi juttu kuitenkin.

Record Store Day poiki puolestaan tähän sarjaan Keltaisen Jäänsärkijän pysäkiltä Kevinin Bad Dream Stone Mysteryn , joka on niin täällä kuin muuallakin vääryydellä ohitettu. Huutelen jälleen ilman kunnon paneutumista, mutta pintaraapaisun perusteella kaksi kertaa parempi kuin We Come In Peace. Kun laitoin soittimeen, naamalle vääntyi pieni virne ja se on tässä tapauksessa tavoiteltu reaktio. Tai siis mitä itse tavoittelisin.

RSD:n muun annin hommasin Stupidosta aamutuimaan, kaupassa oli vilinää ja ostokset kilautettiin monella satasen paremmalle puolelle, hieno homma! Tässä Nokia E72 esitelmä aiheesta:


Yo! Olisi varmaan mennyt koko homma ohi ilman don Lampisen vinkkiä. Laitetaas vielä musaa perään:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti