Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Uudet setit

Huh, viikonloppu Harjussa takana. Äänitettiin kolme kappaletta: Step Inside, No-one To Talk To ja Keep It Together. Laitan noista raakamiksaukset ainakin joksikin aikaa soundcloudiin josta voi käydä uteliaimmat kuuntelemassa missä mennään.

Jotenkin se kiire aina puskee studiossa päälle, kokonaiset kaksi päivää ei meinaa riittää mitenkään. Nyt saatiin siis kolme kappaletta nauhoitettua, kahta kerettiin miksaamaan vähän ja yhtä ei käytännössä ollenkaan. No-one To Talk To on nyt yhtä kuin Juha Kapiaisen livemiksaus. Pääasiassa hommat meni hienosti, mutta silti saan aina hirveän stressin ja ahdistuksen päälle. Tällä kertaa jo ekana päivänä. Ilmeisesti kahvikuppien määrän rajoittaminen max kahdeksaan toimi, sillä totaalinen säikkyys ja ulkopuolisuuden tunne ei jäänyt sen kummemmin päälle.

Toimin studiossa ns. pelaajamanagerina. Jotkut vähemmän valistuneet orkesterin jäsenet käyttävät termiä diktaattori. Pelaajamangeri vetää omat hommansa, päättää mitä tehdään milloinkin, tarkkailee kaikkea, sanoo viimeisen sanan ja tekee tarvittaessa vaihtoja (joita oli nyt onneksi vähän). Itseppähän olen ristini valinnut, ei siinä mitään. No mitäs tästä enempää virkkomaan, latailen pikkuhiljaa noi biisit ja ne ketkä kuuntelee, kuuntelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti