Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

lauantai 3. joulukuuta 2011

Cabin fever

Neljättä päivää himassa kepeillä toikkaroimassa, vanne kiristyy. Lähtökohtaisesti kotioloissa vetelehtiessäni olen omalla ydinosaamisalueellani, mutta kun tietää, ettei oikein voi lähteä mihinkään jos jostain syystä joskus haluaisi, hommasta menee mielekkyys nopeasti. Voivoti voi.

Robert Helenius ottelee tänään raskaan sarjan EM-tittelistä. Vastassa lyhyt läski, joten todennäköisesti ei mitään hätää. Heleniuksen viimeisten otteluiden yhteydessä on toistunut teesi "tätä ottelua ei saa hävitä". Peli vaikuttaa aika raa'alta, milloin tulee se ottelu jonka voi hävitä? Robertilla on koko ajan mestarien liigan finaali menossa. Mestaruuden saavuttanut nyrkkeilijä voi ilmeisesti hävitä joka toisen ottelun jonkin aikaa, mutta aika nopeasti sieltä lähdetään tippumaan divari kerrallaan sitten kun piikki on ohi. Rankkaa touhua, ja siksi niin mielenkiintoista.

Viime aikojen suosikki-nyrkkeilijäni oli Ricky Hatton, jonka ura loppui toiseen tappioon. Muutaman matsin nähtyäni kävi ilmi, että Fatton oli City-fani, ja tämä oli jo vähän liikaa:
Mutta siihen se sitten päättyikin Hattonin osalta. Näillä sekavilla löpinöillä tsemppiä Heleniukselle illan otteluun, jota en tietenkään näe koska MTV3 Max ei kuulu valikoimiini ja paikan päälle ei nyt pysty menemään. Ensi kerralla sitten.

EDIT: katsomon kautta hoitui live-seuranta suolaiseen 9 euron hintaan. Lyhyt läski oli parempi, onneksi ei tuomarin mielestä. Ja jos Heleniuksen käsi oli murtunut niin olihan se oikeus ja kohtuus ettei tullut merkintää tappiosarakkeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti