Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Keikkaa pukkaa

7.1.2012 soitetaan "kantapaikassamme" Kivenlahden Nousuvedessä, Merenkäynti 3, aloitus voisi osua ysin ja puol yhdentoista välille. Tämä keikka on sikäli kummallinen että keikkoja ei ole nyt juuri tehty, joten olemme treenanneet studiosettejä emmekä keikkasettejä. Nousun jälkeen tulee parin kuukauden keikkatauko väkisinkin kun yksi kappale Velvert-merkkisiä olkapäitä kunnostetaan jossain lääkärilaitoksessa. Josko näitä olisi sitten tiiviimmässä tahdissa ja pelipaikoilla, mene ja tiedä. Nykyisen tiedon valossa on tietysti suositeltavaa tulla tuonne Kivenlahteen kun keikkailumme niin kovin harvinaista on!

Muitta mutkitta uuden löydön pariin: Troubadour Dali tuli vastaan myspacen jossain kolkassa noin puoli vuotta sitten, ja jäi muistin sopukoihin odottamaan lähempää tutustumista. Tilasin sitten amazonista ekan levyn postikuluineen 8 e hintaan, ja tykkäilen siinä määrin että täälläkin kirjailen.

Heavy Feather on ehkä kovin biisi levyltä, jolla liikutaan Stones/Spacemen 3/Slowdive maisemissa. Täältä pohjolasta katsottuna tosi ug, check it out! Kakkoslevy on ilmeisesti myös ulkona ja etsin sen varmaan tuolta amazonista myös kun ei näitä täällä taida missään olla saatavilla. En muuten osannut upottaa soundcloudin linkkiä tähän tekstin lomaan samaan tapaan kun omia biisejämme tuohon viereen, nerous asuu minussa.

Jotain muutakin oli mielessä mutta ei varmaankaan Snakes On a Plane joten jätetäänpä se seuraavaan kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti