Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

tiistai 8. tammikuuta 2013

HIM-gate

Himillä oli ilmeisiä vaikeuksia saada settiä rullaamaan pitkän tauon jälkeen. Iltapäivälehdistä lukemani lisäksi serkkuni antoivat todistajalausunnot uudenvuodenaaton keikasta, jolla kuulemma bändi skulasi hyvin mutta solisti lauloi mitä/mistä sattuu. Myös kylki/selkä yleisöön päin esiintyminen oli ankaran kritiikin kohteena. Tässä esimerkki laulusta:


Tsekkasin muitakin videoita tältä illalta eikä ne kyllä olleet näin pahoja, joissain oli ihan rokki meininki. No, tää on kyllä aikamoista ujellusta. Tarkoitushakuinen esimerkki. Tää oli myös kova pätkä, joskin toiselta illalta:


Toisaalta on kyllä tosi jees kun keikalla tapahtuu jotain odottamatonta, puolueettomana sellaista tilannetta on varmasti mukavampi tsekkailla kuin jotain virkamieskeikkaa. Fanilasit päässä tilanne on tietysti eri, eli jos biisit vedetään huonosti niin ei kai se naurata. Mutta asia on mielestäni vivahteikas. Bändin keskinäinen vittuilu ei häiritse, esimerkkinä veljekset Gallagher:



Eikä sekoilukaan jos musa toimii, erittäin agressiivinen Primal Scream esimerkki:


Mitä tässä sössötetään? Go figure. Ehkä Himpulat nousee vielä tuolta, mitään hirveän dumaavia bloggauksia faneilta ei ole silmille vielä hyppinyt. Oikeastaan tässä piti kirjoittaa aiheesta One Last Time vs. Boo Radleysin White Noise Revisited (mahtavat kertsit näissä), kun tämä keikkahomman ruotimisen päiväys meni jo, mutta nyt näin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti