Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

perjantai 26. huhtikuuta 2013

BSP

British Sea Power 29.4.2013 Tavastialla liitetään joukkoon "tiesin, olin 20km säteellä tapahtumapaikasta, en mennyt". Ei sillä etten haluaisi, mutta kannatan tällä kertaa toveri Jukkista joka vetää 10 keikkaa kymmenessä päivässä. Sture 21 maanantaina siis minun valintani. Voipi olla että pääsen vaikka heiluttamaan marakasseja!

Sea Powerista sen verran että ostin levyn eilen ja kuuntelin aamulla (nythän ei toki ole aamu kun kello on 9) puoleen väliin. Levy on hyvä. Bändi on hyvä. Edellinen kokopitkä oli jotenkin pakotetun kuuloinen, ei mielestäni suurempaa hurraamista paitsi Heavy Water lopussa, joka oli täyttä rautaa. Tämä uusin lähti heti käyntiin rennosti ja kaikin puolin oikein:


K-Holessa oli vähän reteämpää raakkumistakin taas, tästä tulen tykkäämään. Loving Animals, hieno sävellys. Aika näyttää onko tuomio 4/5 vai mikä mutta se on ensivaikutelma. 5/5 vaatisi Please Stand Upin ja Open the Doorin kaltaisia megamonsterhittejä.

This is internet, levyä arvioidaan ennen kuin on kerennyt loppuun kuuntelemaan! Ja seuraavaksi taas jotain muuta, vaikkapa tajunnanvirtaa sakujen douppiylivoimasta fudiskentillä.

2 kommenttia:

  1. Oma suosikkini uusimmalta ehdottomasti Hail Holy Queen. Taianomainen!

    VastaaPoista
  2. Saa luvan aueta seuraavalla kuuntelukerralla...

    VastaaPoista