Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

maanantai 22. huhtikuuta 2013

Fan jag älskar den här killen part två

Myöhästyin lauantain record store daysta mutta Jäänsärkijä oli vastoin aukioloaikojansa auki kello viiden jälkeen. Arvelin että he eivät olleet kampanjassa muutenkaan osallisina kun kaupassa oli vain 14-v Hanoi Rocks pariskunta lisäkseni asioimassa. Miksi arvelin luoja tietää. No kuitenkin, selailin hetken sattumanvaraisesti ja kas Håkanilta oli tullut uusi levy!


"Jag är 39..." Etkä ole. Jotkut meistä saavuttavat 28 vuoden kypsän iän ja pysyvät siinä. Biisistä tulee vähän Killers mieleen. En kuuntele Killersiä joten en tiedä mikä biisi.

EDIT: internet tiesi, että kyse on kappaleesta When We Were Young. Joo samaa löytyy. Håkan kommentoi perinteistä tjuv-kohua sanomalla että hänestä tämä biisi lainaa enemmän Bryan Adamsin Heavenia. Kuuntelin kyseistä biisiä kaksi minuuttia. En saa niitä koskaan takaisin... Mutta pointtina siis se että samat soinnut pyörii kaikissa biiseissä. Ja jos kuuntelee youtuben killers-remixiä niin vaikuttaa siltä että nää on yks ja sama, mutta kun vaivautuu kuuntelemaan peräkkäin kummankin niin ei se nyt niin paha ole!

Tämä on taas niitä Håkanin juttuja joissa muodolla ei ole oikeastaan edes merkitystä, linja det kommer aldrig vara över för mig ja levyn kansi vetää homman voiton puolelle heti. Pari kertaa kuunneltuna levy saa 5/5, taattua Björn Olsson laatua.

Milloin tätä Suomessa? Live på Tammerkoski?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti