Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

torstai 30. toukokuuta 2013

Musapäivitys luokassa Velvert

Oikealta löydät kappaleen Bring It All On Home. Jos et ole ollut tarkkana, et ole kenties kuullut sitä ennen. Ja vaikka olisitkin, on nyt otollinen hetki uusia kokemus. Kuvana se kuulostaa tältä:

Lopullinen versio saatiin äänitettyä palaamalla perusasioihin. Kitarat yhdellä otolla yhdelle raidalle, rummut ja basso simppelisti ja biisin tempo letkeänä. Ainoa varsinainen kiillotus oli Jukan taustalaulut, joista haettiin pääasiassa hyvää fiilistä tyyliin Moneybrother. Nyt se toimii. Mittarina oli se tuleeko minulle mieleen Silja Line lipumassa Tukholman saaristossa. Tulee. EDIT: iän ikuisen svedu-ihannoinin rinnalle nostettakoon yksi biisi jonka fiiliksen olen mm. tähän halunnut messiin: Bullfrog Green. Joka kerta siellä.



Ja jos navigointi on hankalaa niin laitetaan se vielä tähän:




Oho, se kuva näkyy tossakin. Kenties arvaatkin että tämä kuva miellyttää artistia. Esittelen siinä Burgessin Mikolle tekemääni hienoa valmistujaiskorttia. No more school days, I'm afraid... "Teistä tulee apinoita jotka painavat ritöörniä. Noin. Ritöörniä te painatte."

EDIT 2: joku botti olikin kerennyt tekemään tästä suosikkinsa. Kuulematta parasta. Biisi oli siis ollut ylhäällä jonkun minuutin ja joku räpmies oli digannu. Kunhan havainnoin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti