Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

perjantai 7. kesäkuuta 2013

Se jokin Göteborgissa

Tällä kertaa en tarkoita Håkan Hellströmiä. Mistä näitä tulee:


Ja menee, Air France lopetti toimintansa virallisesti viime vuonna. Törmäsin tähän Lekmanin kautta, jonka kahden ensimmäisen levyn kappaleista muutamasta löytyy selkeästi tätä samaa menoa. Ehkäpä eniten kuitenkin niistä demovaiheeseen jääneistä biiseistä. Avalanchesin Since I Left You lienee molempien mielestä ihan hyvä. Silti Göteborgin juomavedessä on varmasti jotain mitä täällä ei ole, siellä pitää varmaan käydä valaistumassa.

Kirjoitin Air Francesta lopettamisuutisen aikaan että tähän pitää palata fyysisen äänitteen äärellä. Niitäpä ei löytynyt mistään, ellei lasketa Amazonin 1 kpl 44 $ "tarjousta". Kun olin sitä jo ostamassa, tajusin että yksi reitti on vielä. Josko levy-yhtiö olisi vielä olemassa? Ja olihan se, Sincerely Yours. Paketti tuli kahdessa päivässä, tack så mycket!

Molemmat EP:t ova ostamisen arvoisia, No Way Out voittaa yllä olevan Collapsing At Your Doorin ja tämän avulla:


Ei helvetti mikä biisi! Kuinka monta koukkua tässä on? Tätä voi alkuun kuunnella siten, että eihän ne muuta hoe kuin tota yhtä juttua, mutta yhden koukun perässä tätä ei tulisi kuunnteltua 10 x päivä. Tietenkin kappale myös sopii alkavaan kesään täydellisesti, ota koppi!

Ja loppuun vielä suositus, osta myös se eka On Trade Winds, heti introsta tietää että nyt lähtee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti