Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

torstai 1. elokuuta 2013

Ed Harcourt 23.10

Tavastialla. Vois mennä petraamaan omaa yleisösuoritusta, viimeksi jäi kesken kun tuli joku mystinen pahoinvointikohtaus... Millon lienee olikin niin keikka oli tosi jees mitä nyt suurin piirtein ekat viisi kappaletta todistin.

Uusin levy Back Into the Woods meinasi jäädä liki kuuntelematta hyllyyn, ja se olisi ollut vääryys. Ei näitä montaa voi tällä tyylillä tehdä mutta tässä mitassa toimii todella hyvin, tosin vaati itseltäni keskittymistä. Ei voi imuroida samalla ehe ehe. Muutenkin hyvä näpäytys taas siitä, että ei levyt vaan aukea aina heti vaikka olisivat hyviä. Kyllä sen tietää mutta nykyisin ei muka ole aikaa keskittyä puolta tuntia täysillä. Toki sitä löytyy kun ettii ja hyvä niin.

Tämä kolahti nopeimmin:


Tälläsiä lässyjä nää on, mutta todella hyviä. Suosittelen jos yhtään on Edistä aiemmin diggaillu, myös välivuosia pitäneille.

Mainitaan tässä samalla puoli tuntia vaativa Hästpojkenin uusi lässy levy. Siellä ei ole enää yhtään punk-kohkausta messissä mutta esimerkiksi tämä biisi on aivan tajuttoman hyvä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti