Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Shack+Vapnet

Kuuntelin tän biisin ja se oli menoa taas:


Vanhat nistit vetää hienosti ja kyynisyyteni on tiessään. Hetkellinen illuusio ymmärryksestä ja jakamisesta. Mahtavaa. Kuten myös tämä:


Tilasin nämä [EDIT: toi Shackin Here's Tom... levy mulla tietty oli kun sitä kuuntelin heh, ostoskoriin meni kenties viimeinen levy Corner of Miles & Gil]  halvimmalla keksimälläni tavalla ja hinta oli 50 e (LP+single...). Cdonilla on nyt tilaisuus osoittaa kykynsä, jos nämä levyt tulevat niin uskon toimintaanne jälleen.

3 kommenttia:

 1. Ooh, kuulin tänään tuon Shackin levyn ensimmäistä kertaa, kun sattumalta huomasin sen ilmestyneen Spotifyhin, ja nyt vasta näin tämän juttusi. Telepatiaa? Shack on kyllä yksi parhaista! Ikimuistoisimpia levylöytöjäni on Swampista vitosella löytynyt Zilch-lp, vaikkei se levynä tehnytkään yhtä suurta vaikutusta kuin Waterpistol ja H.M.S. Fable. Nyt pitää ottaa tehokuunteluun tuo viimeisin levy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. (Ei kun siis toiseksi viimeinen.)

   Poista
  2. Tajusin itsekin nyt kirjoittaneeni jotain puuta heinää, vikaa levyä olin nyt ostamassa. Zilchiäkin kurkkasin, käytettynä X:n netissä, mutta kannen perusteella kyse oli Marduk meets Stray Cats meiningistä niin en uskaltanut edetä. Ok, se siis on ihan näitten levy.

   Mutta jännä yhteensattuma taasen! Tää on todella hieno bändi, jota onneksi hehkutettiin sillon H.M.S Fablen aikoihin brittilehdissä niin pääsin itsekin jokseenkin oikea-aikaisesti kelkkaan.

   Poista