Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kotisohva ei äänestä mutta nurisee toki

Kyse on tietysti Voice of Finlandista, joka on mielestäni paras näistä lauluohjelmista. Tiedä sitten kuinka paljolti laatuun vaikuttaa konsepti, mutta kunnia ohjelman onnistumisesta kuuluu kuitenkin pääasiassa kilpailijoille ja tuomareille. Kuten politiikassa, valitusoikeutta ei ole jos jää kotiin äänestyspäivänä, mikä ei tietenkään estä rutisemasta. Eilisessä jaksossa pudonneen Seljan paikka olisi miten perin vaan käänneltynä ollut jatkossa. Jos maailma olisi oikeudenmukainen.

Kansa äänesti jatkoon Amandan ja Kimin. Syön hattuni jos Kim tekee joskus levyn jolla on jotain merkitystä. Amanda voi osoittautua oikeaksi valinnaksi, vaikken itse ole vielä vakuuttunut. Ok, ehkä Seljalla ei ole Suomessa yleisöä kun siinä ei ole yhtään Teboilia. Tähkäpää Come ON! Vaan ei, jatkoon meni Hunks ja Radio Iskelmä. Jos Selja jatkaa hommia keikkojen muodossa niin pitää mennä sitten tsekkaamaan.

Michael Monroen joukkueesta jatkoon pääsi yllätys yllätys kaikki mahdolliset kisat kolunnut Saara Aalto. Tämä oli ensimmäinen esitys joka ei suoranaisesti vituttanut, mutta persoona oli edelleen sama, täältä aina ja ikuisesti - ei jatkooon. Toinen yleisön suosikki oli Mikko joka oli kyllä hyvä. Ennen äänestystuloksien paljastumista kävin läpi omat suosikkini kisasta, ja ne ovat Selja, Mikko, Kimmo ja Toni. Tämä porukka meni siis kotisohvan mielestä oikein, koska Michael valitsi Kimmon ja Tonin. J-P Salossa ei ole mitään vikaa laulajana, mutta ilmeisesti se diggaa musaa Bryan Adams - Bon Jovi akselilla ja eihän siitä voi mitään ihmeellistä tulla. Kristan vedossa tiivistyi se miksen hänestä pidä: jos biisissä lauletaan "take another piece of my heart" niin en oikein näe yhteyttä tohon fitness-esiintymiseen. Hymyile vaikka sattuu! Ehkä sitä hymyilytti matkalla kotiin, en tiedä.

Voi olla etten kirjoittele tästä aiheesta ainakaan näin pitkäveteisesti enää, joten paljastan oman suosikkini jo tässä vaiheessa. Kimmon musiikkimaku ja lauluääni on paras yhdistelmä jäljellä olevista kisaajista. Valmistaudun samalla pettymykseen jos se Aalto voittaa. "Voih, tämä on niin yllättävää, en minä.. kyllä moni muu on kanssa tosi hyvä, tai oonhan mä tietysti paras muttaa tykkään kaikista ja jos voisin laulaa maailmaan ikuisen rauhan niin se olisi kanssa kivaa [jatkuujatkuujatkuu...]"

Vääryyden kohdanneelta Seljalta löytyy tubesta materiaalia, hyvä tästä tulee:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti