Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

torstai 14. marraskuuta 2013

Alkaa ja loppuu

Ai että tää on hyvä levy:


Kuuntelin just tänään pitkästä aikaa ja totesin, että tässä on kahdeksan loistobiisiä, yks mikä ei jää mieleen mut on ihan jees, yks hyvä instrumentaali ja yks jonka nimi on Rob's Theme. Kahdeksan biisiä jotka kuulostaa joka päivä hyvältä missä tahansa on aika kova satsi.

Ilman aasinhäntää Rubikin lopettamiseen. Totean että ihan hyvä bändi, mutta jäivät 2004 (vai milloin se oli?) Sturenkadun Stella Starissa Prologuen jalkoihin. Siitä bändistä olisi pitänyt tulla Radioheadia isompi. Heh muistin ton niin kuin sata muutakin.

Myös Kevin lopettaa, 20.11 jäähyväiskeikka Loosessa. Näiden vika levy on jäänyt hankkimatta, mutta tilanne pitää kyllä korjata.


Mutta jotkut ehkä vastavuoroisesti aloittaa taas. Idlewild on wikipedian mukaan studiossa kolmen vuoden totaalihiljaisuuden ja onnettoman Post-mikä sen nimi nyt oli-levyn jälkeen. En odota mitään, mutta on se tietysti mahdollista, että jotain nastaa tulisi. Woomblen ääni on kyllä sellaista hunajaa.. sanotaan nyt kuitenkin että odotan edes vähän jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti