Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

perjantai 8. marraskuuta 2013

Kirjain S

Smiths, Spiritualized, Supergrass, Sleepy Jackson, Suede... kohdasta S olen tehnyt löydön jos toisen niin kirjastoissa kuin levykaupoissakin. On niitä muitakin kirjaimia, mutta S on jäänyt erikseen mieleen juniorivuosien löytöretkiltä. Ja se pompahti sinne jälleen kuunnellessani tätä biisiä:


Fuzzy Logic ja pesukarhualbumi ovat täyttä rautaa ja muuta ei sitten tarvitakaan.

2 kommenttia:

  1. Ou jes, mahtavaa! Oma SFA-faniuteni alkoi ekasta levystä, kasvoi ja kulminoitui Tavastian-keikkaan marraskuussa 2001. Sen jälkeinen levy oli sitten karmaiseva pettymys, mutta alkupään tuotanto pysyy ikuisesti tärkeänä.

    Minunkin levyhyllyssäni S-osasto on aina ollut selvästi isoin, hyvänä kakkosena B. Teidän V-levynnekin tulee olemaan tosi mielenkiintoista kuultavaa, tykkään runsaasti myös tuosta uusimmasta biisijulkaisusta.

    VastaaPoista
  2. No katos! Meneepä taas samoja latuja meidän musamieltymykset. Karvan alle sadan levyn jää mulla B, lienee mun toiseksi suurin valikoima myös tuossa kohtaa. Pitääkin tutkia tämä tarkemmalla tasolla joku päivä.. tuloksia voi sitten hyödyntää aloittelevat bändit nimiään pohtiessa. Ei saa alkaa Q:lla.

    VastaaPoista