Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

perjantai 22. marraskuuta 2013

Mendo

Tänään starttaa Velvertin koko kantakaupungin kattava kahden keikan syysrundi. Lähtöpisteenä Bar Mendocino, jossa normaali live-ilta on lauantai ja tästä syystä soitamme hieman hissumman setin talon kamoilla. Täysi lineuppi siis mutta settilista on kasattu tilanteen mukaan. Itsehän olen luonnollisesti sairastanut koko viikon. Ääntä kuitenkin lähtee, toivotaan parasta! Soittoaika rajattu 21-22 ja pitää.

Tuota edellistä Isolation Years hehkutusta postatessa tuli mieleen että pitäisi varmaan kirjoittaa aina edes yksi pointti sinne sekaan. Jälkilähetyksenä: laulajan ääni on poikkeuksellinen. Suurin osa vokaaleista menee kohtuu tasaisella lauleskeluvolyymillä eikä sillä ole mikään National-baritoni, ja silti se pitää otteessaan. Huomiota on helppo saada huutamalla, kiekumalla ja kovaa/hiljaa alhaalta/ylhäältä dynamiikalla mutta vaikeinta se on tämän kaverin tyylillä. Ei tule muita mieleen juuri tästä kategoriasta.

Päivän Boo Radley vastaavalla logiikalla:


Jes hienoo paras! Ja lisäksi lue omalla vastuulla länkytys sovituksesta ym. Säkkärit laskee ottamalla kitarat pois, sit yks tulee sisään, bridgessä kaks muuta (hemmetin hienosti ja tietysti yksinkertaisesti pyörivät linjat) ja kertsiin yks jää pois kun laulut kuorrutetaan ja torvet pauhaa. Soitossa hassua tönkköyttä paikoin (rummut ennen vikaa kertsiä levyversiossa jne.), joka ei siis haittaa mitään vaan on todiste sen puolesta, että kokonaisuus ratkaisee. Miksaus näillä myös aina rohkeeta ja jotenkin yllättävää. Että kuinka kovaa se bridge-kitara voi tulla? Basso ilman alapäätä. On ne vekkuleita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti