Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

maanantai 13. tammikuuta 2014

UMK 11012014

Suosikit jatkoivat, mutta eipä tässä vaiheessa tippunutkaan kuin yksi. Mieltä lämmitti uutinen sekä Hukan ja Maman että Softenginen levysoppareista. Oli ne nyt millasia soppareita ja minkä yhtiön tahansa niin hyvä juttu.

H&M veti muuten paremmin tällä kertaa. Olin yllättynyt kun oli oikein show-numero eikä mikään todellakaan tuntunut turhalta ja irralliselta. Tykkään tässä myös siitä, että he näyttävät ja kuulostavat bändiltä, mm. rickenbacker-mies vetää oleellisia hyviä juttuja, mutta lisäksi keskiöön nousee kaksikko, eikä vain laulaja.

Softengine teki minimisuorituksen, eli ei vituta edelleenkään, mutta nyt oli stylistin kuteet ja Bjurströmin liikehdintävalmennus metsässä. Enhän minä tätä tiedä, mutta siinä tuomarilivessä näytti siltä kuin olisivat tehneet koko jutun itse, ja se toimi. Nyt kun on ammattilaiset messissä niin niiden tulisi jalostaa sitä hommaa, ei muuttaa. Muokatkaa niitä artisteja jotka on huonoja! Kyllä tässäkin skabassa työstettävää on. Biisistä sen verran että se kantoi, ja hyvä niin. Suoraan finaaliin, katsonpa siis senkin varmasti.

Tähän jotain muuta:


Tuli vaan mieleen siitä kuolleesta juutalaislevymogulista, joka oli sainannut CCR:n. Tähän liitty jotenkin se että Fogerty oli ollut niiden varastolla töissä (lähde: hesari). Tai sitten se oli vaan hyvä. Ainakin 1966 jäbä veti hyvin, on ruutupaidoista mitä mieltä tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti