Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

maanantai 6. tammikuuta 2014

UMK

Lyhyt (todella lyhyt) katsaus tämän vuoden skabaan:

Lauri Mikkola - mitä mies on puuhaillut en tiedä mutta oon vähän odotellut. Biisi ei ehkä ihan lähde, mutta hyvä säkkäri ja hyvin jäbä vetää. Lisää Jackoa meininkeihin niin sit toimii.

Softengine - Tämä nousi yllätyssuosikiksi. Nimestä tulee Coldplay mieleen mutta musasta onneksi jotain ihan muuta. Pelkäsin myös että käy niin kuin viime vuoden Flag tyypeille, jotka sai alkuun tasoituspisteitä kun oli edes jotain kunnollista levyhyllyissä, mutta lopulta jäi kuitenkin tosi pliisuksi. Tämä ei ole pliisua. Killersiä kaverit ehkä kuunnelleet, Niccokickiä ja Håkania ei välttämättä mutta ne tuli kovasti mieleen. Lopun revittely vokalistilta => voitto.

Hukka ja Mama - Hukalla oli meitsin cardigan ja näytti muuten(kin) siltä yheltä Coralin jäbältä. Sijalle kaksi, saattaa kestää kuuntelua, jos kasvaa niin olen positiivisesti yllättynyt.

Kaikki muut tais olla vähän niin ja näin. Se kotiin haluaja oli kuulematta paska mutta kun sitten kuitenkin kuulin niin olihan se ihan jees. Muista yrittäjistä kirjoitettakoon toisessa yhteydessä jos jaksan hassutella heidän kustannuksellaan.


Live-versiota ei taas olla löytävinään. Kuuntele täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti