Myyrä ja sen työ

Joskus täällä oli asiaa Velvertistä, useimmiten jotain muuta.

sunnuntai 19. tammikuuta 2014

UMK 18012014

Jälleen lyhyt arvio: Lauri Mikkola paransi, Koti-Pohjola ei niinkään mutta oli silti edelleen hyvä. Mikkolan biisin tempoa pidettiin hankalana, varmasti myös siksi että miehen yhtenä vahvuutena pidetään aktiivisuutta lavalla. Tajusin itse ensimmäistä kertaa, että hän voisi halutessaan vetää mitä Jacko-muuveja tahansa tämän biisin päälle. Jos sitä kertsiä kuunnellessa sijoittaa taustalle konehaikkasäksätyksen, niin ainakin minä näen liikkuvan ukon. Painottuu siihen kohtaan kun lauletaan "save me". Odotan mielenkiinnolla miten biisi ja esitys kehittyvät seuraavaan kertaan.

Pohjolan kohdalla mulle tuli semmoinen fiilis, että nyt ei ihan nostatus ja käsiliikedramatisointi toiminut. Voi kuitenkin olla, että jos sovitus olisi ollut sama, mutta solistin liikkeet ja ilmeet samaan tapaan vähäeleisiä kuin aiemmin, olisi nostoefekti ollut parempi. Vähemmän alleviivaava. En tiedä. Itselleni tämä toimii varmasti jatkossakin parhaiten alkuperäisversiona. Millä ei kykykisoja voiteta mutta voi myydä kyllä levyjä.

Muista en nyt viisaasti sano mitään tarkempaa. On opistokamaa ja aerobic-ohjaajaa. Kovasti ihmetytti vaan tuomariston kollektiivinen into Hanna Skyn esitystä kohtaan. Kuka näitä ohjailee?

Tähän ei kyllästy koskaan:



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti